понеділок, 28 січня 2019 18:49

Війна на Донбасі: повідомили хороші новини

Війна на Донбасі: повідомили хороші новини
На Донбасі бойовики здійснили 4 обстріли. Фото: Rambler

На Донбасі впродовж дня бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових, обійшлося без втрат.

Терористи гатили з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські найманці обстріляли позиції українських військових поблизу селища Кримське з гранатометів різних систем та стрілецької зброї та з автоматичних гранатометів поблизу населеного пункту Травневе. Також позиції наших захисників поблизу селища Новотошківське були обстріляні російсько-окупаційними військами з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.Також в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці обстріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції українських захисників в районі населеного пункту Широкине", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військово-морські сили отримають зенітно-ракетну частину

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден український військовослужбовець не постраждав.

Бойовики обстріляли будинки та лінію електропередач в селі Катеринівка, Луганської області. В одному з пошкоджених будинків проживали три місцевих жителі, які дивом залишилися живі.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: повідомили хороші новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі