середа, 26 червня 2019 17:46

Відведення сил у Станиці Луганській – не послаблення - штаб

Відведення сил у Станиці Луганській – не послаблення - штаб
Станиця Луганська. Фото: ТСН

Відведення українських підрозділів у Станиці Луганській не послаблює оборонні можливості українських військових на цій ділянці.

Про це наголошує штаб ООС у Facebook.

"Командування ООС наголошує, що українською стороною вжито усіх необхідних заходів, аби процес розведення сил і засобів на ділянці №1 "Станиця Луганська" не створював небезпеки для життя та здоров'я мирного населення по обидва боки лінії розмежування. Процес розведення сил і засобів також не послаблює оборонні можливості наших підрозділів на визначеній ділянці", – кажуть у штабі.

Патрулі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ спостерігають за процесом розведення сил на зазначеній ділянці з обох сторін.

У штабі кажуть, що окремі підрозділи операції Об'єднаних сил змінили розташування власних позицій у рамках виконання раніше ухвалених Мінських домовленостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці "Азову" знищили російський комплекс розвідки "Зоопарк-1"

Унаслідок обстрілів у зоні бойових дій на Донбасі минулої доби один військовий отримав поранення. Водночас ЗСУ знищили одного окупанта. Про це інформують у штабі операції Об'єднаних сил.

Бойовики 21 раз порушили режим припинення вогню, з них 4 рази із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм. Також були обстріли з озброєння БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Зараз ви читаєте новину «Відведення сил у Станиці Луганській – не послаблення - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі