вівторок, 02 липня 2019 10:43

"Відправили на концерт Кобзона": офіцер ЗСУ повідомив про ліквідованих у червні окупантів

Автор: Fb/Anatoliy Shtefan
  Ліквідовані у червні 2019 окупанти
Ліквідовані у червні 2019 окупанти

Протягом червня українські військові завдали окупантам значних втрат на Донбасі. Російсько-окупаційні війська щодня провокували підрозділи ОС вогнем із різних видів зброї та калібрів, диверсійними групами та вогнем снайперів.

Про це написав офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" у Facebook. За його словами, протягом червня були ліквідували близько 34 окупантів.

"За результатами червня, у підрозділах російсько-окупаційних військ ЛНР і ДНР були ліквідовані близько 34 окупантів і близько 62 окупантів отримали поранення різних ступенів важкості", - йдеться у повідомленні.

Небойові втрати склали 7 окупантів (порушення заходів безпеки, смерть через хвороби, суїцид).

На Донбасі протягом доби 1 липня збройні формування Російської Федерації 25 разів порушили режим припинення вогню.

Під час евакуації пораненого в районі Водяного окупанти обстріляли санітарний автомобіль із військовими медиками одного з підрозділів Об'єднаних сил.

Загинули 48-річна санінструктор і 47-річний старший водій, старшина отримав вогнепальне поранення м'яких тканин поперекової області.

Зараз ви читаєте новину «"Відправили на концерт Кобзона": офіцер ЗСУ повідомив про ліквідованих у червні окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі