пʼятниця, 16 грудня 2022 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Відбиті атаки і знищені ЗРК: хороші новини від ЗСУ

Відбиті атаки і знищені ЗРК: хороші новини від ЗСУ
ЗСУ уразили п'ять пунктів управління, чотири райони зосередження особового складу противника, шість артилерійських позицій, два склади боєприпасів, а також склад пально-мастильних матеріалів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області, а також Григорівка, Виїмка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Озарянівка, Дружба, Олександропіль, Новобахмутівка, Невельське, Мар'їнка, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 22 ударів по районах зосередження особового складу росіян, їхнього озброєння та військової техніки, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 16 грудня. А також зробили три влучних удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вдалося просунутися на Донбасі: перші подробиці

"Також наші захисники збили два безпілотники типу "Орлан-10", – ідеться у повідомленні.

Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили п'ять пунктів управління, чотири райони зосередження особового складу противника, шість артилерійських позицій, два склади боєприпасів, а також склад пально-мастильних матеріалів.

Російські окупанти не припиняють обстрілювати звільнені Збройними силами України населені пункти Луганщини. Росіяни б'ють авіабомбами та ракетами С-300. Важко, але ЗСУ просуваються вперед на Сватівському та Кремінському напрямках.

Чергова "бавовна" сталася у Кадіївці, де вибухнула казарма з особовим складом росіян.

Зараз ви читаєте новину «Відбиті атаки і знищені ЗРК: хороші новини від ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі