пʼятниця, 27 квітня 2018 12:46

Відбірних бурятів перекидають на Донбас: подробиці воєнної операції росіян

Відбірних бурятів перекидають на Донбас: подробиці воєнної операції росіян
Буряти на Донбасі - розкрили нову спецоперацію росіян. Фото: uapress.info

Найближчим часом на окуповану територію ОРДЛО перекинуть бойовиків - спецпризначенців ВДВ Росії.

Місце постійної дислокації відбірних бойовиків - місто Кубинка Московської області, командир бригади гвардії-полковник Вадим Паньков, повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, на Донбас прибуде 11-а окрема бригада (місце постійної дислокації - місто Улан-Уде, Республіка Бурятія, командир бригади гвардії-полковник Руслан Євдокимов.

"Особовий склад цих окремих підрозділів складатиметься з найбільш професійних і підготовлених військовослужбовців, які мають значний досвід бойових дій, а саме - не менше двох відряджень у зону бойових дій. Головним завданням цих окремих підрозділів ЗС РФ буде будь-якими можливими способами спровокувати підрозділи ЗС України на наступальні дії і просування вглиб території ОРДЛО з метою подальшого знищення максимальної кількості українських військовослужбовців. А також проведення швидкої контратаки як відповідь на "агресивні дії української сторони" для взяття під свій контроль додаткових районів території Луганської області", - повідомив Тимчук.

За його словами, зараз на території ЛНР проводять заходи з підготовки інфраструктури для прийому і розміщення бойовиків.

Крім того, основною метою, яку ставлять в Москві, - це не створення "картинки" для російської пропаганди, а максимальне зниження морального духу українських військових через знищення великої кількості особового складу ЗС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка розсекретила авторів "кривавої хунти" та "русского мира"

За словами Тимчука, бойовики розраховують, що це призведе до значного зростання недовіри до вищого військово-політичного керівництва України, а також швидкий прорив російських окупаційних військ у глибину підконтрольної українській стороні території Луганської області з подальшим закріпленням на нових позиціях.

Українські воїни дають відсіч російському окупанту на Донбасі. Відповідне відео виклав у Facebook лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош.

Зараз ви читаєте новину «Відбірних бурятів перекидають на Донбас: подробиці воєнної операції росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі