понеділок, 22 жовтня 2018 14:30

Від Майдану до Донецького аеропорту: солдат розмальовує військову частину унікальними картинами

На території пункту постійної дислокації 93-ї механізованої бригади "Холодний яр" солдат строкової служби 23-річний Анатолій Пухальський перетворює бетонні плити на картини.

"Все починалося з простої новорічної ялинки. Далі був перший розгін Майдану, події на вулиці Грушевського біля стадіону Лобановського. На другій плиті будуть зображені історичні епізоди, пов'язані з війною на Донбасі. Перший фрагмент малюнку – це шахта Бутівка, далі буде зображена САУ, танк, бійці, БМП. А закінчуватиме низку вежа Донецького аеропорту", - йдеться у дописі 93 бригади у Facebook.

Автор: 93-тя бригада
  Солдат 23-річний Анатолій Пухальський перетворив бетонну плиту на картину
Солдат 23-річний Анатолій Пухальський перетворив бетонну плиту на картину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові знищили вісьмох бойовиків

Автор: 93-тя бригада
  На плитах боєць малює події революції Гідності 2014 року
На плитах боєць малює події революції Гідності 2014 року

В Україні збудують 184 гуртожитки для 23 тис. солдат-контрактників. Уже наступного року розпочинають будувати будинки для сержантів, у яких по 3 особи житимуть у квартирі-студії. Якщо ж сержант одружений, то зможе з родиною мешкати в окремій квартирі.

Зараз ви читаєте новину «Від Майдану до Донецького аеропорту: солдат розмальовує військову частину унікальними картинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі