середа, 25 жовтня 2017 07:33

Великі втрати в зоні АТО: 4 воїни загинули, 4 поранені

Великі втрати в зоні АТО: 4 воїни загинули, 4 поранені
За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО відповідали вогнем із піхотного озброєння. Фото: EPA

За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО відповідали вогнем із піхотного озброєння.

У результаті бойових дій загинули 2 наших воїнів. Ще один був поранений.

Внаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях загинули 2 і отримали поранення 3 українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО й залишалася напруженою. Увечері і вночі бойовики сконцентрували вогневі провокації, в основному на донецькому і приморському напрямках.

Після 18 години бойовики двічі били з 82-міліметрових мінометів і один раз із протитанкового гранатомету на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів двічі потрапили наші позиції неподалік Талаківки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З беспілотника зняли знищення танку бойовиків

На донецькому напрямку бойовики з 19:30 і майже до опівночі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали оборонців Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти били по опорних пунктах сил АТО у районі Зайцевого та Луганського. Унаслідок обстрілу українських укріплень неподалік Верхньоторецького отримав поранення один наш військовий.

На луганському напрямку ворожа провокація із застосуванням стрілецької зброї зафіксована біля Трьохізбенки.

Співробітники СБУ затримали біля лінії розмежування інформаторку "Міністерства державної безпеки ЛНР". Жінку під час візиту на окуповану територію затримали терористи. Їй пред'явили сфальсифіковані звинувачення у підготовці диверсій проти ЛНР..

Зараз ви читаєте новину «Великі втрати в зоні АТО: 4 воїни загинули, 4 поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі