неділя, 04 серпня 2019 20:15

Вандали поглумилися над могилами загиблих в АТО військових

Вандали поглумилися над могилами загиблих в АТО військових
У Сумах поглумилися над могилами загиблих в АТО. Фото: Facebook

У Сумах на Алеї слави Центрального кладовища поглумилися над могилами загиблих в АТО військових.

За інформацією правоохоронців, вандал понівечив могилу Олександра Глуходіда, який в 2014 році загинув в АТО. Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Невідомий вандал на могилі загиблого в АТО Олександра Глуходіда зламав пам'ятний дерев'яний хрест. За даним фактом в поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою) КК України. Зловмиснику загрожує обмеження волі терміном від чотирьох до п'яти років або позбавлення волі терміном від чотирьох до семи років", - зазначила в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розтрощені пам'ятники та демонтовані надгробні плити: вандали познущалися над могилами

Водночас сумчанка Валентина Андріяшева в Facebook повідомила, що вандали понівечили дві могили полеглих учасників АТО: Олександра Глуходіда та Олександра Аніщенка.

"Ситуація вже мабуть зовсім неадекватна і вимагає розголосу. На Алеї Слави вандали познущалися над могилами полеглих! Поліція вже була. Дерев'яний хрест на могилі Олександра Глуходіда зламаний! Могила Аніщенка заляпана рожевою фарбою! На меморіалі шість камер спостереження", - написала жінка.

На кладовищі Новоград-Волинського на Житомирщині вандали розбили пам'ятники на могилах загиблих воїнів АТО. Пошкодили 15 надгробків на Алеї слави, 5 з них учасників бойових дій на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Вандали поглумилися над могилами загиблих в АТО військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі