понеділок, 30 січня 2017 17:55

В українських банках заблокували гроші бойовиків

В українських банках заблокували гроші бойовиків

Співробітники Держфінмоніторингу протягом минулого року виявили і заблокували 28,54 млн грн чиновників ЛНР та ДНР. Ці гроші зберігалися в банках України.

Про це зазначається у звіті Держфінмоніторингу, опублікованому урядовим порталом.

Українська сторона опублікувала результати розслідувань про блокування коштів, пов'язаних з бойовиками і фінансуванням тероризму з березня 2014 року по грудень 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми офіційно фінансуємо бойовиків" - Касьянов про блокаду Донбасу

За вказаний період прийнятими заходами щодо попередження та протидії фінансуванню терористичної діяльності (сепаратизму) Держфінмоніторингом виявлено та заблоковано кошти на загальну суму 9,7 млн дол. США, 1,0 млн рос. рублів і 173,1 млн грн. Загальна сума заблокованих коштів у гривневому еквіваленті становить 429,080 млн грн.

За весь період проведення розслідувань щодо фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з фінансуванням тероризму та сепаратистами, підготовлено та направлено в правоохоронні органи України 152 матеріали.

100 тис. шахтарів можуть приєднатися до бойовиків через блокаду Донбасу.
Зараз ви читаєте новину «В українських банках заблокували гроші бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі