вівторок, 20 березня 2018 10:12

"У Росії не такі ідіоти, щоб витрачати гроші на терористів" - ЛДНР фінансував Янукович і "друзі"

"У Росії не такі ідіоти, щоб витрачати гроші на терористів" - ЛДНР фінансував Янукович і "друзі"
ЛДНР фінансував Янукович і "друзі" - Арестович. Фото: Bigmir.net

Російських бойовиків-найманців збройних формувань ЛДНР на Донбасі фінансують колишні українські чиновники-втікачі.

Про це заявив військовий експерт і політолог Олексій Арестович, відзначаючи, що змушує їх це робити російське керівництво і ФСБ, передає "Апостроф".

"Взагалі, за весь цей цирк у нас на Донбасі платять в основному колишні наші, що втекли: Сергій Курченко (він оплачує те, що у нас в столиці діється, але тим не менше), Віктор Янукович, Віктор Пшонка, Микола Азаров. Вся публіка, що вивезла звідси мільйони і мільярди доларів. До них прийшли прості хлопці з ФСБ, а також Владислав Сурков і решта товаришів і сказали: "Хлопці, ви хто такі? Ви проґавили країну, на яку у нас були великі плани. Ви що, думаєте, що російські хлопці за російські гроші будуть там гинути? Ви нам продемонструйте свою готовність, серйозність і бажання реально повернути все назад - і ми підключимося", - розповів Арестович.

Він зазначив, що в Росії не такі ідіоти, щоб витрачати свої гроші на терористів. Хоча частину бюджетних коштів РФ також виділяють на утримання найманців і участь армії в конфлікті на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мій чоловік воював на боці ополчення" - терористку виганяють з Росії

"Всі ці рублівські і ростовські біженці дуже швидко зрозуміли, що опинилися між двох вогнів. Вони знаходяться в підвішеному стані: з одного боку, якщо вони погано платять, завжди є спосіб пояснити, що треба платити з полюванням. З іншого боку, в світлі того, про що ми говорили, вимальовується російська стратегія: вони не відмовлятимуться від України, більше того, у них пік боєготовності майже на 2020 рік. Формують у тому числі військові інструменти, судячи з усього, все зміщується на більш ранні дати", - додав Арестович.

Українські військовослужбовці на Донбасі впіймали російського бойовика з "9-го полку морської піхоти" ДНР Олександра Зайця.

Зараз ви читаєте новину «"У Росії не такі ідіоти, щоб витрачати гроші на терористів" - ЛДНР фінансував Янукович і "друзі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі