середа, 18 жовтня 2017 10:35

В полк "казаків ЛНР" прибуло 200 найманців з Росії

В полк "казаків ЛНР" прибуло 200 найманців з Росії
До "казаків ЛНР" прибуло маршове поповнення з Росії. Фото: Русская весна

В самопроголошеній ЛНР відбулося маршове поповнення найманцями з Росії та зброєю.

В "6-й окремий механізований полк" ("казачий") зі складу "2-го АК ЛНР" з РФ в Кадіївку (кол. Стаханов) прибули найманці та 20 одиниць піхотного озброєння (82-мм мінометів, станкових гранатометів типу СПГ і АГС, ЗУ-23-2). Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"До складу "100-й омсбр" ("1-й АК ДНР") стали надходити з РФ на доукомплектування великокаліберні кулемети типу НСВ-12,7 "Утес" (також зафіксовані 12,7-мм кулемети "Корд" російського виробництва, що знаходяться тільки на озброєнні армій РФ і Малі). Кулемети перевозяться в розібраному вигляді вантажним автотранспортом", - розповів Тимчук у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Військкомати ДНР" проводять ярмарки вакансій

За словами експерта, командування обох "армійських корпусів" окупантів наказало командуванню частин і підрозділів "... форсувати підготовку до осінньо-зимового періоду". "Пріоритет - "частинам першій лінії", де повинна форсуватися підготовка бойової техніки і озброєння, а також "обладнання опалюваних укриттів на лінії розмежування", в тому числі - польового типу", - зауважив він.

Нагадаємо, сепаратисти обстріляли позиції ЗСУ "Волошками" 82 мм

Зараз ви читаєте новину «В полк "казаків ЛНР" прибуло 200 найманців з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі