понеділок, 08 жовтня 2018 09:29

В окупованому місті на Луганщині згорів торговельний центр
3

Вихідними в окупованому бойовиками Антрациті на Луганщині згорів торговельний центр "Маяк".

Жителі міста пов'язують пожежу саме з віяловими відключеннями електрики. Про це в Facebook написав представник омбудсмена України в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський.

В окупованому бойовиками Антрациті згорів торговий центр
Фото: facebook
В окупованому бойовиками Антрациті згорів торговий центр
В окупованому бойовиками Антрациті згорів торговий центр

"Щойно повідомили, що на окупованій території Луганської області у смт Антрацит згорів торговельний центр "Маяк". Це сталося 6 жовтня 2018-го. Я зв'язався з місцевими лікарями, жертв начебто немає, але я ще перевіряю інформацію", – зазначив він.

За його словами, протягом минулого тижня на окупованій території Луганської області відбувалися віялові відключення електрики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі різко зросла кількість хворих на туберкульоз

"Раніше так зване "Міністерство палива та енергетики" ЛНР повідомляло, що з вечора 6 жовтня 2018-го до 5:00 7 жовтня 2018-го проводитимуться планові ремонтні роботи і, за їхніми заявами, дефіцит електроенергії на цей період буде відчутний, тобто іншими словами - перебої електроенергії. Саме в цей період і сталася пожежа. Пожежна служба, що приїхала на місце пригоди, не мала недостатньо води, і приїхали пожежники з запізненням", - написав Лисянський.

На окупованій території Луганщини на добу вимкнули електрику, припинили подачу води. Також зупинилися залізничні перевезення, закриті більшість заправок, а в роботі мобільного зв'язку постійні перебої.

Зараз ви читаєте новину «В окупованому місті на Луганщині згорів торговельний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі