вівторок, 03 жовтня 2017 21:14

На Донеччині запобігли близько 3,5 тисячам правопорушень

На Донеччині запобігли близько 3,5 тисячам правопорушень
За 9 місяців роботи блокпостів на Донеччині правоохоронці попередили близько 3,5 тисячі правопорушень. Фото: Informator.media

За 9 місяців роботи блокпостів на Донеччині правоохоронці попередили близько 3,5 тисячі правопорушень.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції області.

"Під час перевірок на стоп-контролях правоохоронці вилучали нелегальну зброю, блокували наркотрафік, затримували бойовиків та їхніх пособників. Це дозволило запобігти тяжким злочинам, зберегти життя людей та зробити регіон безпечнішим. За 9 місяців крізь пункти контролю пройшли більше 83 тисячі одиниць вантажного транспорту, близько 530 тисяч легкових автомобілів та понад 1,5 мільйона громадян", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці затримали командира розвідників "Востока"

Крім того підкреслюється, що співробітники поліції здійснюють перевірки документів та огляд транспорту громадян із залученням кінологів зі службовими собаками.

"Таким чином до відповідальності було притягнуто найманця, який розстрілював з важкої артилерії Мар'їнку. А на маріупольському блокпості було затримано інформатора терористів, який передавав дані про позиції та пересування українських військових розвідці "ДНР". Також у рамках контрдиверсійних заходів співробітники поліції перевірили 679 осіб, які підтримують зв'язок з представниками терористичних угрупувань. Крім того, поліцейськими виявлено 239 злочинців, які перебували у розшуку, в тому числі за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Припинено 343 факти незаконного перевезення наркотичних речовин. Виявлено 435 мобільних телефонів, які числилися викраденими. Загалом правоохоронці виявили на блокпостах Донеччини 3386 правопорушень", – додали правоохоронці.

Під час перевірки документів на стоп-контролі була затримана 29-річна співробітниця "поліції ДНР".

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині запобігли близько 3,5 тисячам правопорушень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі