вівторок, 03 жовтня 2017 18:52

Правоохоронці затримали командира розвідників "Востока"

Правоохоронці затримали командира розвідників "Востока"
Правоохоронці затримали 46-річного чоловіка, який обіймав керівну посаду в батальйоні бойовиків "Восток". Фото: УП

Правоохоронці затримали 46-річного чоловіка, який обіймав керівну посаду в батальйоні бойовиків "Восток".

Про це повідомила прес-служба Волноваського відділу поліції.

"Покинувши роботу на бойовиків, чоловік повергувся до села Іванівці й переховувався у своєї матері, дотримуючись ретельної конспірації. Він вступив на службу через гроші. Добровільно подав документи та вже наступного дня його відвезли на територію аеропорту, де точилися бої. Новобранець визвався очолити розвідувальну роту, бо мав необхідні військові навички. Отримавши звання єфрейтор, він зібрав роту з 11 чоловіків. Всім видали екіпірування, автоматичну зброю, а командиру ще й пістолет "Макарова", - йдеться у повідомленні.

За словами затриманого, наступного дня приїхав "головний". Його представили як "Моторола". Ватажок бойовиків поставив завдання для усіх підрозділів, в тому числі для представників розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі затримали "поліцейського ДНР"

"В наші обов'язки входило стеження за пересуванням техніки українських військових та за місцезнаходженням "живої сили", - розповів затриманий.

На Донбасі затримали підозрюваного в інформуванні бойовиків ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали командира розвідників "Востока"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі