середа, 28 лютого 2018 13:50

У Донецьку зник зв'язок останнього мобільного оператора

  У Донецьку пропадає зв'язок "Інтертелеком". Фото: intertelecom.ua
У Донецьку пропадає зв'язок "Інтертелеком". Фото: intertelecom.ua

27 лютого на окупованій території Донбасу спостерігаються перебої зі зв'язком мобільного оператора "Інтертелеком", про це повідомляють користувачі соціальних мереж.

В самій компанії "Інтертелеком" повідомили, що вони не працюють на непідконтрольних територіях, і що там відбувається - не знають, передають "Донецькі новини".

"За інформацією від інженерів, на цей момент існують технічні складності при використанні послуг по всій території Донецької області. Терміни усунення несправності відсутні. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Спробуйте скористатися послугою трохи пізніше", - сказали в компанії.

Користувачі в соцмережах пишуть, що мобільного зв'язку "Інтертелеком" в Донецьку немає, а інтернет є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мінськ" - договір, який змусить Росію піти з Донбасу - екс-посол США

Незважаючи на відсутність зв'язку Водафон у ДНР досі приймається сигнал українського мобільного оператора "Інтертелеком". Він працює на особливому стандарті СДМА. Незважаючи на те, що в Донецьку продовжують працювати колишні офіси "Інтертелекому", стартові пакети активно розпродаються "з рук".

Після відключення в ДНР оператора Vodafone, в "республіці" почалося справжнє полювання за SIM-картами "Інтертелекому", а також за телефонами, що підтримують стандарт CDMA (стандарт "Інтертелекому"). При цьому активно почала поширюється інформація, що в березні "Інтертелеком" на цій території працювати перестане.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку зник зв'язок останнього мобільного оператора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі