середа, 30 серпня 2017 13:56

"Увечері виходять і палять багаття" - як бойовики провокують українських військових

"Увечері виходять і палять багаття" - як бойовики провокують українських військових
Бойовики провокують українців до порушення перемир'я. Фото: 24 Канал

Бойовики провокують українських військових до відкривання вогню. Так намагаються зібрати докази, що українці порушують "шкільне перемир'я".

Про це повідомили на "Військовому телебаченні України".

"Після дев'ятої вечора вони виходять і палять багаття. Ходять туди-сюди, розуміючи, що за ними спостерігають. Спеціально поставили автомобіль на видному місці. Розраховували, що ми використовуємо БМП для знищення машини, а вони знімуть це на камеру. Через півгодини очікування автомобіль прибрали", - розповів один з бійців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дістала ваша Лугандонія!" - бойовик розповів про знущання російського офіцера

Так діють російські провокатори поблизу селища Новотроїцьке на Донеччині. Завдяки режиму перемир'я на цих позиціях відносно тихо. Терористи активно стріляли тільки після своєї ротації.

"Лупили із СПГ. Потім кулемети працювали дуже чітко. Два дні вони так відшліфували, а потім затишшя", - зазначив український військовий Володимир.

За минулу добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО. У результаті бойових дій загиблих і поранених у лавах українських військових немає.

Зараз ви читаєте новину «"Увечері виходять і палять багаття" - як бойовики провокують українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі