понеділок, 11 червня 2018 11:18

Успішна операція: на Донбасі ліквідували 16 бойовиків

Успішна операція: на Донбасі ліквідували 16 бойовиків
ООС знищила 16 бойовиків на Донбасі. Фото: "Народна Правда"

Бійці Об'єднаних сил за тиждень знищили 16 бойовиків на Донбасі.

Поранено 39 російських найманців-терористів. З української сторони поранено 20 військових. Доля ще двох бійців лишається невідомою, передає "Новинарня".

4 червня у бойовиків двоє вбитих і шестеро поранених. Серед українських захисників – без втрат. 30 обстрілів, з них 10 – важка артилерія, міномети. Бойовики обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, працівники евакуювалися.

5 червня у лавах ООС поранені три бійці. У противника –двоє ліквідованих і четверо "300-х". Також українські військові збили російський безпілотник "Орлан-10". 31 обстріл, важкі – 11.

6 червня у бойовиків п'ятеро вбитих і троє поранені. 25 обстрілів, 2 – важкі. Загибель двох українських військових не підтверджена.

7 червня у бойовиків один ліквідований, двоє поранених. В Об'єднаних силах – четверо поранених. 37 обстрілів.

8 червня у бойовиків троє "200-х", 16 поранених. У лавах ЗСУ – поранені шість бійців. 38 обстрілів, 9 – артилерія, міномети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Особовий склад зібрався у бліндажі" – військові знищили позицію бойовиків

9 червня у бойовиків двоє ліквідованих, п'ять поранених. У ЗСУ – двоє військовослужбовців отримали поранення. 30 обстрілів, 4 – важкі. Обстріли під Новотошківським на Луганщині пов'язані з просуванням українських військ уперед.

10 червня у бойовиків один знищений, троє поранених. Троє українських захисників поранено. 32 обстріли, з них 7 – важка "арта".

Олександр Захарченко вважає, об'єднатися "республіки" зможуть, якщо вся територія Донбасу стане підконтрольною терористам ЛНР і ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Успішна операція: на Донбасі ліквідували 16 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі