середа, 03 липня 2019 07:40

Українські військові відповіли на обстріл. У бойовиків - один труп

Українські військові відповіли на обстріл. У бойовиків - один труп
Бойовики 13 разів обстріляли українських військових. Фото: УНН

2 липня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню. 8 разів застосували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 82 мм. Бойовики відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Російські бойовики 7 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: поблизу Лебединського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, двічі поряд Мар'їнки – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів, 2 рази неподалік Новотроїцького – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберного кулемету, в районі населеного пункту Красногорівка – з великокаліберних кулеметів;околиці Широкиного – з ручного протитанкового гранатомету, - йдеться у повідомленні прес-служби штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції були обстріляні 6 разів, п'ять разів поблизу Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм, зі станкового протитаннкового гранатомету та великокаліберного кулемету, неподалік Болотного – з мінометів калібру 82 мм.

Один український військовослужбовець отримав бойове травмування. Одного окупанта знищено та двох поранено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робоча група в Мінську не змогла домовитися про "хлібне перемир'я"

Російські бойовики розстріляли домівки жителів Авдіївки з мінометів 120 калібру.
Вогонь вели з позицій захопленого села Каштанове, повідомили в ООС.

"Від розриву мін у двох будинках на вулиці Нахімова, 1 та 3, пошкоджені вікна та металева огорожа. Під час другого обстрілу на цій же вулиці міна влучила в дах будинку №13", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові відповіли на обстріл. У бойовиків - один труп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі