вівторок, 09 жовтня 2018 12:22

Українські військові підготувалися до зустрічі з десантом агресора на Азові

Українські військові підготувалися до зустрічі з десантом агресора на Азові
На Приазов'ї вчилися відбивати наступ ворожого десанту. Фото: Укрінформ

На Приазов'ї 9 жовтня провели тактичне навчання з відбиття висадки морського десанту противника на узбережжя.

У тренуваннях брали участь льотчики тактичної та армійської авіації, особовий склад загону морської охорони Державної прикордонної служби України. А також артилеристи, бійці полку Національної гвардії, танкісти та військовослужбовці інженерного підрозділу загону мінних загороджувачів, передає штаб ООС.

"Підрозділи, сили і засоби зі складу Об'єднаних сил залучаються до протидесантної оборони. Авіація, артилерія та танки послідовно знищували десант противника при підході до берегу та при спробах висадитись. Підрозділи Національної гвардії та танкового резерву витіснили в море противника, який намагався закріпитися на морському узбережжі", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали початок навчань на Азові

Бійці різних складових сектору безпеки та оборони діяли злагоджено та впоралися із завданнями.

На військовому аеродромі бригади тактичної авіації імені Петра Франка стартували міжнародні військові навчання "Чисте небо-2018". У тренуваннях братимуть участь військові 9 держав – Бельгії, Великої Британії, Данії, Естонії, Нідерландів, Польщі, Румунії та США.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові підготувалися до зустрічі з десантом агресора на Азові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі