четвер, 11 березня 2021 01:48

Українські силовики провели контрдиверсійні заходи на Луганщині

Українські силовики провели контрдиверсійні заходи на Луганщині
Українські військові оглянули потенційно небезпечні ділянки в районі Золоте та Катеринівка.

На Луганщині в районі Золоте та Катеринівка підрозділи угруповання з контрдиверсійної боротьби Об'єднаних сил провели один із наймасштабніших оперативно-профілактичних заходів.

Були оглянуті потенційно небезпечні ділянки за допомогою службових собак та дронів, перевірені транспортні засоби на факт перевезення у них небезпечних предметів і речовин, а також виявлені та затримані поплічники терористів ОРЛО, йдеться на сторінці МВС України у Фейсбук.

Операцію провели військовослужбовці підрозділів спецпризначення Національної гвардії України, Державної прикордонної служби, Нацполіції, ВСП ЗСУ, СБУ та фіскальної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загострення на Донбасі: 21 обстріл за добу, окупанти накрили ЗСУ мінами 120-го калібру

Раніше представник Окремих районів Донецької області України в ТКГ журналіст Сергій Гармаш припустив, що РФ, можливо, готує на Донбасі військову провокацію як привід для введення в ОРДЛО "російських миротворців".

Про це він заявив, коментуючи повідомлення Східної правозахисної групи про те, що окупаційні адміністрації РФ в ОРДЛО готуються до бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «Українські силовики провели контрдиверсійні заходи на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі