неділя, 09 лютого 2020 19:19

Український військовий отримав поранення на Донбасі

Український військовий отримав поранення на Донбасі

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 152 мм, 122 мм та міномети 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник двічі обстрілював позиції українських захисників поблизу Лебединського, а саме з 82-мм міномету ворог випустив 10 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Три ворожих обстрілів було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поруч з Новолуганським – зі станкового протитанкового гранатомету – 2 постріли, а також ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік населеного пункту Троїцьке – зі станкового протитанкового гранатомету - 3 постріли.у районі населеного пункту Оріхове – зі ствольної артилерії калібру 152 мм противник випустив 10 снарядів та з калібру 122 мм – 21 снаряд",- сказано в повідомленні.

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти привели на цвинтар маршрутника, який вигнав дітей героя АТО

У місті Баранівка Житомирської обл. люди попрощалися зі старшим солдатом Олександром Свінціцьким. Він загинув у зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Український військовий отримав поранення на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі