середа, 12 лютого 2020 17:11

"УБДшників стало занадто багато" - кондукторка виганяла ветерана з автобуса

"УБДшників стало занадто багато" - кондукторка виганяла ветерана з автобуса
Кондукторка заявила, що за маршруткою їдуть тролейбуси, і пропонувала чоловікові почекати інший транспорт на зупинці. Фото: www.0629.com.ua

11 лютого в Маріуполі кондукторка маршрутного автобуса намагалася вигнати чоловіка з посвідченням учасника бойових дій з автобуса.

Конфлікт стався в маршрутному таксі №112, номер АН 3087КТ, про це повідомляє сайт 0629.

Чоловік зайшов в салон і показав посвідчення, що дає право на безкоштовний проїзд, кондукторка почала обурюватися і кричати. Заявила, що за маршруткою їдуть тролейбуси, і пропонувала чоловікові почекати інший транспорт на зупинці.

Коли інші пасажири стали захищати бійця, кондукторка заявила, що йому робити в місті нема чого.

"Нехай іде воює тоді. УБДшників стало занадто багато", - закричала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у автобусі з російським фільмом: як покарали водіїв

Маріупольці, які стали свідками неприємного інциденту, не розуміють, як молода дівчина-кондукторка може так поводитися стосовно захисників України.

Керівник департаменту транспорту міськради Василь Клат пояснив, що в таких випадках треба звертатися з письмовою скаргою, щоб він міг "звільнити або притягнути до відповідальності кондуктора".

В Умані небайдужі люди розшукали водія маршрутки, який вигнав дітей загиблого на фронті героя російсько-української війни Дмитра Пожарського. Активісти домоглися звільнення чоловіка, а також вибачень перед родиною вояка.

Зараз ви читаєте новину «"УБДшників стало занадто багато" - кондукторка виганяла ветерана з автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі