середа, 26 червня 2019 04:00

У зоні ООС посилилися обстріли: є поранені

У зоні ООС посилилися обстріли: є поранені
Бойовики посилили обстріли на Донбасі. Фото: РБК

Впродовж 25 червня бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

Троє українських військовослужбовців дістали поранення, ще один — бойову травму, повідомили у прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Поблизу населеного пункту Лебединське бойовики застосували ручний протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та стрілецьку зброю.

Біля Авдіївки позиції українських військових були обстріляні з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойовики обстрілювали з автоматичного гранатомета околиці Мар'їнки, з міномета 82 мм — опорні пункти біля Водяного, з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета — район Новотроїцького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 бойовиків знищили одним махом: з'явилося відео влучного удару ЗСУ

Бойовики також обстріляли захисників Шумів з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета. Позиції Об'єднаних сил біля Південного потрапили під обстріл з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї. По околицях Кримського відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета.

Нагадаємо, упродовж 24 червня та ранку 25 червня бойовики 44 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого двоє військових дістали поранення, а ще двоє — бойові травмування.

Зараз ви читаєте новину «У зоні ООС посилилися обстріли: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі