середа, 27 листопада 2019 22:48

У Станицю Луганську приїде керівник ОБСЄ

У Станицю Луганську приїде керівник ОБСЄ
Мирослав Лайчак відвідає Україну 28-29 листопада. Фото: wz.lviv

Глава ОБСЄ Мирослав Лайчак приїде в Україну з робочим візитом, під час якого відвідає Станицю Луганську.

Метою візиту глави зовнішньополітичного відомства є підбиття підсумків головування Словацької Республіки в ОБСЄ протягом 2019 року і узгодження позицій, важливих для збереження ключової уваги ОБСЄ як регіональної організації з безпеки до викликів, спричинених триваючою російською агресією проти України. Про це повідомляє прес-служба МЗС України в середу, 27 листопада.

"28-29 листопада в Україні з робочим візитом перебуватиме діючий голова ОБСЄ, міністр закордонних і європейських справ Словацької Республіки Мирослав Лайчак", - наголошується в повідомленні.

Відбудеться обмін думками щодо підготовки до засідання Ради міністрів закордонних справ ОБСЄ, запланованого на 5-6 грудня в Братиславі.

Програма візиту серед іншого передбачає спільну поїздку міністрів закордонних справ України і Словацької Республіки в смт Станиця Луганська. Сторони мають намір обговорити також ключові питання порядку денного українсько-словацьких відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В зоні розведення почали нишпорити бойовики

Президент Володимир Зеленський опублікував відео відновлення мосту через річку Сіверський Донець у Станиці Луганській.

Зараз ви читаєте новину «У Станицю Луганську приїде керівник ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі