неділя, 14 квітня 2024 15:22

Спецтема: Війна Росії проти України

У Повітряних силах розкрили деталі удару по пункту управління росіян у Луганську

У Повітряних силах розкрили деталі удару по пункту управління росіян у Луганську
Сили оборони України 13 квітня успішно уразили пункт управління угруповання військ РФ "Центр" у тимчасово окупованому Луганську. Фото: скріншот

Ураження пункту управління російських окупантів в Луганську - це блискуча і тонка операція.

Українські льотчики демонструють свою майстерність та застосування західних зразків озброєння. Про це в ефірі телемарафону сказав речник Повітряних сил Ілля Євлаш, відповідаючи на запитання щодо ураження пункту управління угруповання військ "Центр" ворога в тимчасово окупованому Росією Луганську.

"Ми знаємо, що наші Повітряні сили отримали від наших партнерів ракети SCALP та Storm Shadow, які зараз ефективно застосовуються. У тому числі вчора ви могли бачити одну із блискучих тонких операцій, коли наші пілоти вразили пункт управління на Луганщині", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луганську прогриміли потужні вибухи

У результаті цієї операції, додав речник, було ліквідовано особовий склад та техніка противника.

"Тому нам необхідно більше подібних ракет, в тому числі і SCALP, Storm Shadow, Taurus. Ці ракети досить добре допомогли б нам виконувати завдання та мати "довгу руку" для вражання ворожих об'єктів на тимчасово окупованій території нашої країни", - зауважив Євлаш.

Сили оборони України 13 квітня успішно уразили пункт управління угруповання військ РФ "Центр" у тимчасово окупованому Луганську.

Удару по окупантах завдали з авіації. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Він подякував льотчикам авіації Повітряних сил за успішний, а головне - результативний удар по ворожому об'єкту на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «У Повітряних силах розкрили деталі удару по пункту управління росіян у Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі