середа, 22 листопада 2017 13:20

У Луганську воюють російські спецслужби — Клімкін

У Луганську воюють російські спецслужби — Клімкін
Павло Клімкін Фото:rbc.ua

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Київ уважно стежить за подіями в Луганську. За його словами, зараз там відбуваються "розборки між російськими спецслужбами".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми уважно дивимося, що відбувається на окупованих територіях. Оскільки ви сказали про розборки, але це не лише внутрішні розборки там між цими бандами - також і між відповідними російськими спецслужбами. Це дуже чітко доводить, що саме Росія там всім рулить", - підкреслив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва дала останній шанс Плотницькому

Він також зазначив, що Київ розуміє можливість провокацій, свідомих обстрілів і загрозу цивільному населенню. Ці питання були обговорені вчора на військовому кабінеті.

"У нас відбулася дуже серйозна дискусія про можливі варіанти дій, зокрема, взаємодії з міжнародними партнерами. Я вчора говорив із партнерами з ОБСЄ, і з ЄС", - сказав Клімкін.

Нагадаємо, що 21 листопада центр міста оточили озброєні люди. Відбулось це після звільнення так званого міністра "МВС" Ігоря Корнета. Ігор Плотницький заявив, що це спроба "державного перевороту". Ігор Корнет забарикадувався в будівлі "МВС" разом з колишнім "Беркутом". Сьогодні до Луганська було введено підрозділ російської приватної військової компанії. Також вчора через прикордонний пункт пропуску "Довжанський" з території РФ увійшла колона з кількох десятків Уралів з особовим складом ЗС РФ, 20 БТРів.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську воюють російські спецслужби — Клімкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі