вівторок, 24 травня 2016 18:08

У Луганську продають борщові набори від українських волонтерів

У Луганську продають борщові набори від українських волонтерів

В Луганську з'явилися борщові набори, які волонтери передавали на фронт. Коштує набір 25 гривень. Про це розповіли місцеві жителі.

"Це дешевше, ніж купити зараз продукти і зготувати борщ, - каже продавець Тамара. - Військові обмінюються продуктами, аби купити в нас цигарки і горілку"

Кілька разів на тиждень військові на лінії розмежування обмінюються продуктами.

"Боррщ їм набрид. Хочуть м'яса, домашнього сиру, молока. Але грошей у них нема, тому міняються продуктами. Один час ще носили нам банки з консервами, паштетами й тушонкою. Віднедавна перестали їх приймати. Місцеві не купують такого, бо для них дорого. Стоять тут місяцями. Зараз приймаємо лише ходові товари- цукерки, печиво у пачках, каву, чай", - додає продавець.

Товар приймають за приблизним курсом, який склали власники магазину.

"Пачка чаю -25 гривень, кава розчинна — 50 гривень, плитка шоколаду 20 гривень, - пояснила продавчиня. - Українських військових на на окупованій території не бачила. Вони або приходять у цивільному або присилають когось із місцевих на обмін"

Нагадаємо, у Лисичанських магазинах волонтери знайшли сухі борщові. Їх виготовляли в

Сумській кулінарній сотні. Замість того, щоб потрапити бійцям АТО на фронт, попали до рук недобросовісних людей, які вирішили нажитися на волонтерській допомозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські посадовці налагодили контрабанду продуктів у ДНР - ІС

Зараз ви читаєте новину «У Луганську продають борщові набори від українських волонтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі