пʼятниця, 31 серпня 2018 18:28

У Донецьку підірвали Захарченка

Голову терористичної так званої ДНР Олександра Захарченка підірвали в Донецьку. Від отриманих травм Захарченко помер у лікарні.

Терорист отримав важке поранення під час вибуху в кафе "Сепар" на вулиці Пушкіна в Донецьку. Рани виявилися смертельними, повідомляє Life.

"Ватажок ДНР Захарченко убитий вибухом у центрі Донецька в ресторані з символічною назвою "Сепар". Давно ходили чутки, що у ДНР теж замінять лідера слідом за ЛНР. Але мало хто вірив, що ця заміна буде такою радикальною", - написав блогер Денис Казанський.

Автор: Mash
  В мережі поширили фото з місця подій
В мережі поширили фото з місця подій
Автор: Mash
  В мережі поширили фото з місця подій
В мережі поширили фото з місця подій

"Спецслужби Донецької народної республіки називають подію терактом. Подробиць поки немає. Відомо, що поруч із кафе "Сепар" спрацював потужний вибуховий пристрій. Важко поранено кілька людей. Серед них, за деякими даними, глава ДНР Олександр Захарченко", - повідомляє Telegramm -канал Mash.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виступатиме для Мотороли" - мережі обговорюють смерть Кобзона

Інформацію про загибель терориста офіційно підтвердив РБК.

У результаті вибуху одна людина загинула, 3 отримали поранення. Після вибуху почалася пожежа, повідомляють журналісти.

42-річний донеччанин Олександр Захарченко до 2014 року керував донецьким відділенням харківського бійцівського клубу "Оплот". У листопаді 2014 року став ватажком угруповання ДНР за результатами організованих бойовиками незаконних "виборів".

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку підірвали Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі