середа, 25 серпня 2021 19:12

У День Незалежності на фронті загинув військовий В'ячеслав Пітько

У День Незалежності на фронті загинув військовий В'ячеслав Пітько
На фронті загинув командир відділення 74 орб. Фото: facebook.com/otueast

На Донбасі у День незалежності, 24 серпня, від ворожої кулі загинув старший сержант Збройних сил України В'ячеслав Пітько.

У загиблого залишилися дружина, 10-річна донька та брат. Про це інформує оперативно-тактичне угрупування "Схід".

"Вчора, під час несення служби на взводному опорному пункті, від ворожої кулі загинув старший сержант В'ячеслав Павлович Пітько. Це непоправна втрата для країни, для армії, для сім'ї, друзів і побратимів", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зустрічали зенітчиків, які повернулись із зони ООС

Загиблий -1972 року народження, проходив службу за контрактом з липня 2019 року. Служив командиром відділення 74-го розвідувального батальйону.

"Військовий гідно і відповідально ніс службу, був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України", - вказує командування.

В'ячеслава Пітько поховають 27 серпня о 10:00 на Алеї Слави військового цвинтаря по вулиці Весняній (Соцмісто) у місті Кам'янському.

В'ячеслав Пітько загинув 24 серпня, у День Незалежності України. Цього дня російські найманці тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі.

23 серпня на Донбасі, в районі проведення операції Об'єднаних сил, теж загинув український військовий. Дістав поранення, несумісне з життям. Того дня позиції ЗСУ обстріляли збройні формування Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «У День Незалежності на фронті загинув військовий В'ячеслав Пітько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі