понеділок, 15 квітня 2019 08:08

Трьох окупантів поранили, чотирьох ліквідували: як минула доба на Донбасі

Трьох окупантів поранили, чотирьох ліквідували: як минула доба на Донбасі
14 квітня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Фото:images.unian.net

Чотирьох російських найманців на Донбасі ліквідували українські війська у неділю 14 квітня.

Поранення отримали ще троє бойовиків - повідомили в штабі ООС.

"14 квітня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, при цьому один раз застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Ворог обстрілював наших захисників з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки обстрілу села на Донбасі

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти п'ять разів обстріляли позиції наших військ: з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – двічі в районі населеного пункту Водяне; з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Невельське; з автоматичних станкових гранатометів – поблизу населеного пункту Широкине; з станкових протитанкових гранатометів – на околицях міста Авдіївка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм, – поблизу населеного пункту Золоте-4; з протитанкових ракетних комплексів, – поблизу населеного пункту Кримське; двічі з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Новотошківське; з автоматичних станкових гранатометів – в районі населеного пункту Новолуганське.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, 14 квітня чотирьох окупантів знищили, трьох – поранили. Від початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил не зафіксували.

За даними розвідки, 13 квітня на Донбасі українські військові знищили 2 окупантів, п'ятеро – поранили.

Зараз ви читаєте новину «Трьох окупантів поранили, чотирьох ліквідували: як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі