середа, 13 червня 2018 08:56

"Треш за межею розуміння": в окупованому Донецьку провели абсурдне свято

"Треш за межею розуміння": в окупованому Донецьку провели абсурдне свято
У Донецьку провели масові заходи до дня Росії. Фото: facebook.com

Окупований Донецьк разом із Росією святкував річницю ухвалення декларації про державний суверенітет РФ - день незалежності.

На це звернув увагу журналіст Денис Казанський.

"Найдивовижніше, що в Росії примудряються одночасно шкодувати про розпад Союзу, мріяти про його відновленні і відзначати це свято. Ще більш дивно, що свято влаштували і в Донецьку.

Це взагалі якийсь треш за межею розуміння нормальної людини. Люди, які хочуть в Росію і воюють за русскій мір, помпезно відзначають річницю суверенітету Росії та початку кінця СРСР. Тобто день, коли Росія фактично від них відмовилася", - зазначив Казанський.

Щоб побачити логіку в факті співіснування ДНР і "єльцинської декларації", "потрібно дійсно бути психічно нездоровим", констатував Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі відзначили день Росії іронічними фотожабами

12 червня росіяни святкують день росії, який ще називають днем незалежності Росії. Свято прив'язане до дня ухвалення декларації про державний суверенітет Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Треш за межею розуміння": в окупованому Донецьку провели абсурдне свято». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі