вівторок, 14 липня 2020 14:58

Тіло вбитого медика та поранений боєць досі залишаються на полі бою

Тіло вбитого медика та поранений боєць досі залишаються на полі бою
На Донбасі група українських військових потрапила у засідку — загинув медик. Фото: Facebook/ООС

Тіло військового медика та бійця 35-ї бригади морської піхоти, які 13 липня потрапили у засідку бойовиків під час евакуації загиблого побратима, досі на полі бою поблизу Зайцевого.

Представники ОБСЄ ведуть переговори з бойовиками, щоб забрати їх, повідомляє ТСН з посиланням на інформацію командира 35-ї окремої бригади морської піхоти Миколи Паласа.

Тіло бійця, який підірвався на невідомому вибуховому пристрої та якого мали евакуювати, бойовики забрали собі. Чи живий поранений військовослужбовець, наразі не відомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС про вбивство медика на Донбасі: Відповідь буде максимально жорсткою

13 липня на Донбасі поблизу Зайцевого попри домовленість про припинення вогню проросійські бойовики обстріляли групу військовослужбовців, яка мала евакуювати з поля бою тіло українського бійця. Унаслідок обстрілу загинув медик, ще 2 військових поранені. У штабі ООС заявили, що підступне вбивство медика, на якому були усі відповідні маркування - чергове свідчення того, що "російсько-окупаційні підрозділи навіть не збираються дотримуватися жодних міжнародно-правових норм".

Зараз ви читаєте новину «Тіло вбитого медика та поранений боєць досі залишаються на полі бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі