пʼятниця, 09 серпня 2019 14:28

Терористична ЛНР вирішила "приєднати" собі ще кілька населених пунктів

Ватажок терористичної ЛНР Леонід Пасічник заявив, що міст через річку Сіверський Донець і Станицю Луганську приєднують до псевдореспубліки.

Відповідний секретний указ у мережі опублікувала волонтер Вікторія Руда у коментарях під постом свого колеги Тіма Залаткіна на сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паспорти РФ для Донбасу: ЄС розробляє відповідь

Вона зазначила, що документ - справжній.

"Начальнику народної міліції ЛНР привести війська до повної бойової готовності. Провести загальну мобілізацію чоловічого населення у віці від 18 до 50 років. Міністру державної безпеки ЛНР провести оперативно-розшукові заходи на території смт Станиця Луганська з виявлення антиреспубліканських елементів і вжити заходів щодо їхнього усунення", – відзначається в указі.

Також наприкінці документу вимагається, щоб всі "голови" міських і районних адміністрацій підготували звернення до "Народної ради ЛНР" про включення Станиці Луганської до складу псевдореспубліки.

 
Терористи ЛНР перейшли лінію розмежування і заявили, що Мінські угоди поширюють їхню владу на територію Щастя.
Зараз ви читаєте новину «Терористична ЛНР вирішила "приєднати" собі ще кілька населених пунктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі