понеділок, 10 червня 2019 16:08

Терористи визнали, що першими стріляють по ЗСУ

Терористи визнали, що першими стріляють по ЗСУ
Бойовики стріляють з артилерії в окупованому Шахтарську на Донеччині посеред вулиць. 2015 рік / фото: ЗМІ

Бойовик Олександр Болотін, який живе недалеко від лінії фронту, визнав, що саме вони першими відкривають вогонь по позиціях української армії.

Навіть коли українські бійці не стріляють, пише у себе на Facebook журналіст Денис Казанський.

"Таким чином, вперше за 5 років людина, яка офіційно має відношення до ДНР, визнала, що саме "ДНРовські" формування порушують Мінські угоди і зривають перемир'я. І навіть записав на відео свій обурений монолог.

Болотін взагалі цікавий персонаж, є прихильником ДНР і Росії, але при цьому не соромиться критикувати те, що відбувається в ОРДЛО. А тепер у нього і зовсім здали нерви. Мабуть, незабаром потрапить на підвал за таку позицію. Соратники по ДНР вже оголосили його українським агентом і фашистом за те, що він просто визнав очевидне", - пише Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відреагують військові на пропозицію Кучми не стріляти

"Це вам не якийсь пропагандист з Москви, який складає історії про карателів. Це реальний житель Донецька, який недалеко від лінії фронту живе і своїми очима бачить, хто і коли відкриває вогонь", - каже журналіст.

Прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель висунула звинувачення проти українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Терористи визнали, що першими стріляють по ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі