четвер, 10 серпня 2017 13:40

Стало відомо, як зупинять наступ Росії

Стало відомо, як зупинять наступ Росії
У разі наступу українські військові мають протриматися 4 години

Можливий наступ російської армії на Україну зупинить один телефонний дзвінок.

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів Павло Рудяков, директор інформаційно-аналітичного центру "Перспектива", військовий експерт.

"Жоден військовий наступ Росії на нас неможливий, тому що зупиняється одним дзвінком з відповідного міста за океаном або від якогось високого європейського чиновника. Так свого часу було в Югославії. Військові операції зараз відбуваються по-іншому. Крім того, у Росії немає грошей на великомасштабну військову операцію - вони вже й самі це визнають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін стягнув до кордону з Україною техніку

Якщо на професійному рівні зроблять висновок про те, що можливий якийсь наступ або загострення на нашій території чи нашому кордоні, першочерговий обов'язок Міністерства оборони, Генерального штабу ЗСУ - зосереджувати сили, здатні зупинити цей наступ до дзвінка. За ці 4 години супротивник не повинен виявитися десь на межі Кіровоградської або Черкаської областей", - сказав Рудяков.

Росія під виглядом підготовки до навчань планує швидку окупацію всієї України. Про це розповів військовий експерт Юрій Бутусов.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, як зупинять наступ Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі