вівторок, 15 серпня 2017 11:14

Стало відомо, що бойовики зроблять із полоненим журналістом Асєєвим

Стало відомо, що бойовики зроблять із полоненим журналістом Асєєвим
Полоненого журналіста бойовики ланують використати для пропаганди

Бойовики ДНР планують використати полоненого журналіста Асєєва для пропаганди.

Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"За вказівкою кураторів з ФСБ РФ, у МДБ ДНР спільно з генпрокуратурою ДНР готують проведення інформаційно-психологічної спецоперації з використанням взятого в заручники українського журналіста і публіциста Станіслава Асєєва. Зокрема, за задумом ФСБ, український журналіст повинен дати публічні свідчення щодо співпраці зі спеціальними службами України", - зауважив Тимчук.

Відеозвернення з чоловіка планують вибивати психологічним тиском і фізичною силою. Думають таким чином залякати місцевих, які починають критикувати "владу", та довести ефективність роботи власних силових служб. До того ж планують вкотре "довести", що журналісти, які насмілилися критикувати керівництво невизнаної республіки, - шпигуни й найманці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДНР полює на автівки з українськими номерами

Соціологічні дослідження свідчать, що на звільнених територіях Донбасу люди змінюють політичні погляди. Більшість з них зайняли проукраїнську позицію, хоча раніше підтримували Росію або сепаратистів.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, що бойовики зроблять із полоненим журналістом Асєєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі