неділя, 12 березня 2017 10:05

Штаб АТО повідомив про втрати на фронті

Штаб АТО повідомив про втрати на фронті
Фото: Ukr.Media. За добу позиції української армії обстріляли 75 разів

11 березня російсько-терористичні війська обстріляли позиції української армії 75 разів.

На маріупольському напрямку в бою з диверсійно-розвідувальною групою загинули 2 українських захисників, інформують у прес-центрі штабу АТО.

"На маріупольському напрямку під вогнем артилерійських систем великого калібру опинились позиції неподалік Миколаївки, а під мінометним вогнем - Славне, Гнутове, Павлопіль і Березове", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів обстріляли позиції ЗСУ в Широкиному, Водяному, Талаківці та Красногорівці. По Мар'їнці гатили з озброєння БМП і танку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували відео з наслідкам обстрілу Авдіївки

На донецькому напрямку окупанти били з мінометів по укріпленнях сил АТО поблизу шахти "Бутівка", Луганського та Невельського.

"По позиціях у районі Авдіївки ворог вів вогонь із кулеметів, гранатометів, мінометів, а згодом до обстрілів долучив танк. На Луганщині під вогнем мінометів опинились позиції поруч Катеринівки, Богуславського, Новоолексіївки, Попасної, зі стрілецької зброї і кулеметів били по Валуйському", - зазначили в прес-центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загострення в зоні АТО: ЗСУ готують до бою надпотужні "Урагани"

10 березня зафіксували 107 обстрілів українських позицій на Донбасі російсько-терористичними військами. 2 українських бійців загинули, 9 поранили, 7 травмували.

Зараз ви читаєте новину «Штаб АТО повідомив про втрати на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі