четвер, 07 липня 2022 07:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Спротив ЗСУ не дає ворогу захопити Луганську область

Спротив ЗСУ не дає ворогу захопити Луганську область
Російські окупанти переміщують підрозділи в Луганську область. Фото: Генштаб

Російські військові намагаються подолати спротив наших військ і встановити повний контроль над Луганською областю.

Переміщують підрозділи. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook.

На Слов'янському напрямку противник намагається вести штурмові дії. Обстріляв зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню райони населених пунктів Долина, Курулька, Мазанівка, Богородичне, Адамівка та Чепіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верещук розповіла, скільки ще людей залишилося в Лисичанську

На Краматорському напрямку ворог обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії райони Кривої Луки, Кузьминівки та Григорівки. Намагаючись порушити роботу системи управління та зв'язку Сил оборони, ворог активно застосовує комплекси радіоелектронної боротьби.

На Бахмутському напрямку окупанти обстріляли зі ствольної артилерії райони Івано-Дар'ївки, Семигір'я та Вуглегірської ТЕС. Завдали авіаційного удару неподалік Спірного.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках терористи систематично обстрілюють наші підрозділи.

Російські окупанти не захопили Луганську область, українські воїни ведуть бої. Про це сказав голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Є населений пункт, де йдуть бої, гинуть російські солдати. Терористи зазнали величезних у техніці й особовому складі. За понад чотири місяці українські воїни на Луганщині виконали завдання на 200%, заявив Гайдай. Вони сковували величезну кількість військ і завдали колосальних втрат російської армії. За понад чотири місяці загарбники змогли просунутися за допомогою артилерії на 30 км території області.

Зараз ви читаєте новину «Спротив ЗСУ не дає ворогу захопити Луганську область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі