пʼятниця, 14 серпня 2020 15:56

Спіймали найманця, який воював проти українців

Спіймали найманця, який воював проти українців
Бойовик жив біля лінії зіткнення. Фото: СБУ

У районі проведення операції Об'єднаних сил контррозвідка СБУ виявила та затримала найманця.

Він брав участь в обстрілі позицій українських військ, повідомляє СБУ.

Чоловік чинив озброєний опір силам антитерористичної операції. Був стрільцем "Козачої національної гвардії Всевеликого війська Донського Перевальського гарнізону" і "4 бригади 2 армійського корпусу народної міліції ЛНР".

За даними слідства, він приєднався до незаконних збройних формувань під час відбування покарання за вчинення тяжкого злочину у виправній установі. За це його звільнили з колонії.

Потім чоловік переховувався на підконтрольній українській владі території. Оселився біля місць дислокації підрозділів ЗСУ на лінії розмежування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики тренують артилеристів бити по Україні

Йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Триває досудове слідство.

З початку запровадження режиму припинення вогню на Донбасі російські окупаційні війська з різних причин втратили 9 осіб загиблими та 15 пораненими. Російські найманці гинуть через необережне поводження зі зброєю, ДТП, підривання на невідомих вибухових пристроях на своїх позиціях, повідомили у штабі ООС, посилаючись на дані розвідки.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали найманця, який воював проти українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі