четвер, 30 квітня 2020 20:21

Повідомили останні новини з Донбасу

Повідомили останні новини з Донбасу
Бойовики чотири рази порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив обстріл наших позицій неподалік Павлополя із використанням озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По захисниках Пісок ворог вів вогонь з 82 мм мінометів та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські найманці двічі вели вогонь по позиціях Об'єднаних сил поблизу Новотошківського. Для обстрілів ворог застосовував міномети 120 мм та 82 мм, протитанкові ракетні комплекси, автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нормандська четвірка" обговорить відкриття лінії зіткнення на Донбасі

Втрат серед українських військових внаслідок ворожих обстрілів немає.

Глави МЗС "нормандської четвірки" домовилися визначити дату повного припинення вогню на Донбасі. За словами глави українського МЗС Дмитра Кулеби, сторони дійшли згоди про якнайшвидше припинення бойових дій у регіоні.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі