понеділок, 13 березня 2017 14:54

Сьогодні пролили першу кров війни на Донбасі

Сьогодні пролили першу кров війни на Донбасі
Дмитрий Чернявский, 22 года, студент. Удостоен звания Герой Украины (посмертно).

13 березня 2014 року пролилась перша кров на Донбасі. Проросійські бойовики вбили жителя Донецька Дмитра Чернявського, учасника мітингу за єдину Україну. Йому назавжди залишиться 22 роки. Його батько - робітник на заводі, мати - інвалід 3-ї групи. Дмитро був єдиною дитиною.

Про це на сторінці написав журналіст Юрій Бутусов.

"Він увійшов в історію України як перший житель Донбасу, який загинув під час російського вторгнення рівно три роки тому. Він був студентом, українським патріотом і громадянином", - написав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні загинув морський піхотинець із Запорізької області

"Росія пролила першу кров на Донбасі під брехливими гаслами "звільнення від карателів". І заради цієї кремлівської брехні першим, кого вбили проросійські бандити, став уродженець Донбасу, житель Донецька", - написав Бутусов.

За минулий тиждень ліквідували 16 російських військовослужбовців та 35 поранили. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні пролили першу кров війни на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі