субота, 01 вересня 2018 18:47

Що очікувати після ліквідації Захарченка

Що очікувати після ліквідації Захарченка
Клімкін закликав чекати провокацій від Росії. Фото: Podrobnosti

Ліквідація ватажка донецьких терористів Олександра Захарченко може викликати нові провокації з боку Росії.

"Ми завжди чекаємо провокації з боку Росії, розуміючи, що терористи можуть їх організувати в будь-який день або годину. Те, що сталося в Донецьку 31 серпня, теж може вплинути на подальші дії Росії. Повинні бути до цього повністю готові. А незабаром дізнаємося, хто саме організував вибух: мова йде про місцеві кримінальні розборки або це вплив російських спецслужб", - заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передає "Укрінформ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку скасували свято 1 вересня

На його переконання в Донецьку діють реальні злочинці, яких підтримують російські спецслужби і військові.

"Адже ми бачили 31 серпня блискавичну реакцію Москви. Буквально за лічені хвилини з'явилося співчуття російського МЗС і це як мінімум наводить на роздуми. Вважаю, що зараз в Україні має бути висока готовність до подальших провокацій з боку Росії", - зазначив глава МЗС.

Вибуховий пристрій, в результаті спрацювання якого загинув глава ДНР Олександр Захарченко, за попередніми даними, було закладено в люстру або торшер у приміщенні.

Зараз ви читаєте новину «Що очікувати після ліквідації Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі