четвер, 19 серпня 2021 19:40

Снайпер убив старшого солдата Василя Островського

Автор: Facebook / Христина Замула
  19 серпня окупанти вбили бійця ЗСУ Василя Островського
19 серпня окупанти вбили бійця ЗСУ Василя Островського

Сьогодні зранку ворожий снайпер убив бійця 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Василя Островського.

"Сьогодні вранці на фронті від кулі снайпера загинув мешканець Львова, військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Островський Василь Степанович, 1980 року народження", – написала в Facebook голова Львівської РДА Христина Замула.

У чоловіка залишився син. Островський походить з села Сороки-Львівські. Він був на посаді командира мотопіхотного відділення.

"Друзі згадують Василя як добру та світлу людину, з великим та наповненим любовью серцем. Він вмів бути надійним другом, з яким не було страшно навіть у бою", – написав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

У бригаді підтвердили втрату.

"Під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новоолександрівка, загинув наш побратим – старший солдат Островський Василь Степанович", – йдеться в повідомленні.

Військовий був на бойовому чергуванні. У цей момент його вбив снайпер.

Островський народився 21 липня 1980 року на Львівщині. Нещодавно йому виповнилось 41 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава держави посмертно нагородив сімох військових

"Побратими та командування підрозділу, де старший солдат Островський проходив службу вже два з половиною роки, згадують його як сміливого, порядного, працьовитого та кваліфікованого військовослужбовця, гарного воїна, який завжди проявляв розумну ініціативу та був надійною підтримкою для своїх командирів та товаришів", – додали в бригаді.

18 серпня збройні формування РФ тричі порушили режим тиші на Донбасі. Під обстріли потрапили населені пункти Донеччини, повідомляють в ООС. Сьогодні зранку бойовики теж тричі відкривали вогоноь по позиціях ЗСУ. У напрямку Новоолександрівки Попаснянського району Луганщини цілили із стрілецької зброї. Біля Кримського Новоайдарського району Луганської області противник обстріляв наші позиції з мінометів 120-го калібру. Неподалік Нью-Йорку Бахмутського району Донецької області ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. В результаті ворожого обстрілу один військовий дістав вогнепальне поранення несумісне з життям.

Зараз ви читаєте новину «Снайпер убив старшого солдата Василя Островського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі