неділя, 23 червня 2019 09:29

Смертельна доба: назвали втрати українських військових в ООС

Смертельна доба: назвали втрати українських військових в ООС
В ООС за доба поранено 8 українських військових, 1 вбито Фото: tsn.ua

За минулу добу бойовики 31 раз обстріляли українських військових, з них 8 разів - з застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм.

Від цього загинув 1 військовий, ще 8 - отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні 10 разів: у районі Піщаного, околиці Південного, поблизу Новолуганського, околиці Майорська, поблизу Зайцевого, біля Новоолександрівки. Оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 21 раз обстріляв позиції ОС: поблизу Водяного, у районі Старогнатівки, поблизу Широкиного, околиці Красногорівки, поблизу Гнутового, у районі Павлополя, поблизу Новотроїцького, околиці Лебединського, біля Опитного, поблизу Авдіївки та Пісок.

"За даними розвідки, 22 червня одного окупанта було поранено, знищено БПЛА противника та пошкоджено 1 бронемашину", - йдеться у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти застосували заборонену зброю

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" ворог здійснив один обстріл позицій українських захисників: поблизу Павлополя - з міномету калібру 120 мм. Оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог два рази обстріляв позиції ОС: околиці Шумів - з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; поблизу Південного - з автоматичних гранатометів.

На територію Білорусі переїхали підрозділи, озброєння і військова техніка Західного військового округу Збройних сил РФ

Російські військовики, нібито, мають брати участь у параді 3 липня в Мінську, повідомляє інформаційний сайт міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm.

Ввечері 20 червня 2019 р. активісти зафіксували в Орші ешелон з російською військовою технікою, зокрема, бронетранспортерами БТР-82А.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна доба: назвали втрати українських військових в ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі