пʼятниця, 16 жовтня 2020 11:51

Слуги реорганізовуватимуть Укроборонпром

Слуги реорганізовуватимуть Укроборонпром
"Сподіваюся, цей процес ми запустимо, не чекаючи прийняття відповідного законопроекту, який стане додатковим фактором реалізації цієї реформи", - Олег Уруський Фото: Reuters

Укроборонпром реорганізує 60 своїх підприємств у 9 холдингових компаній.

3 підприємства увійдуть до складу холдингу "Аерокосмічні системи", а 6 - "Оборонні системи України", повідомив віцепрем'єр-міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський під час представлення виконуючого обов'язки голови держконцерну Ігоря Фоменка.

"Всі розуміють, що Укроборонпром потрібно реформувати: частина підприємств, які втратили зв'язок з оборонною промисловістю, потрібно передати на приватизацію до Фонду держмайна, інші складуть основу 9 холдингових компаній за напрямками: 6 з них увійдуть до складу майбутнього холдингу під робочою назвою "оборонні системи України", а 3 - в "Аерокосмічні системи", - каже Уруський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До ЗСУ передали модернізовані БМП

У районі проведення операції Об'єднаних сил на полігоні пройшли тактичні навчання протитанкових розрахунків однієї з артилерійських бригад.

Складові резерви ОТУ "Північ" провели бойові пуски протитанкових керованих ракет "Штурм-С" на базі МТЛБ.

Зараз ви читаєте новину «Слуги реорганізовуватимуть Укроборонпром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі