неділя, 27 серпня 2017 09:20

"Шкільне перемир'я": вночі тривали перестрілки за Авдіївську промзону

"Шкільне перемир'я": вночі тривали перестрілки за Авдіївську промзону
Ніч в АТО: обстріли Авдіївки та Павлополя обійшлись без жертв / фото: 24 Канал

Минулої доби, незважаючи на "Шкільне" перемир'я, незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій сил АТО.

У більшості випадків ворог застосовував лише стрілецьку зброю, а всі збройні провокації були недовготривалі, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Приморському напрямку відбулась найбільша кількість випадків відкриття вогню з боку противника. Тут бойовики 6 разів обстрілювали з великокаліберних кулеметів укріплення бійців АТО на підступах до Водяного. Короткотривалі вогневі провокації зафіксовані й у районах Широкиного та Павлополя.

На Донецькому напрямку наприкінці доби бойовики двічі били із гранатометів по Авдіївській промзоні. Крім того, бойовики декілька разів обстрілювали зі стрілецької зброї опорні пункти неподалік Зайцевого. У відповідь українські захисники двічі відкривали вогонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бойовиків зникло багато зброї

На Луганському напрямку за добу зафіксований лише один обстріл. Упродовж декількох хвилин бандити вели вогонь зі стрілецької зброї біля Станиці Луганської.

Загалом за минулу добу бойовики 35 разів застосовували зброю. Втрат серед українських військових немає.

У Бахмуті Донецької обл невідомі розтрощили пам'ятний знак загиблим військовим батальйону ім. Сергія Кульчицького. Вони загинули в аварії на трасі між Бахмутом та Слов'янськом у січні 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «"Шкільне перемир'я": вночі тривали перестрілки за Авдіївську промзону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі