вівторок, 26 лютого 2019 08:36

Сили ООС жорстко помстилися бойовикам

Сили ООС жорстко помстилися бойовикам
До українських позицій прилетіли 85 снарядів та мін. Фото: picture-alliance.com

Минулої доби внаслідок ворожих обстрілів загинув один український воїн. Вогнем у відповідь ліквідували двох бойовиків.

Про це інформує штаб операції Об'єднаних сил.

"Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, один отримав поранення. На кожен ворожий обстріл підрозділи Об'єднаних сил відповідали вогнем чергових вогневих засобів, не заборонених Мінськими домовленостями. За даними розвідки, 25 лютого двох окупантів знищено та трьох поранено", - ідеться в повідомленні.

За добу бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. Тричі застосували артилерію калібру 122 мм та міномети 120-го калібру, витративши 85 снарядів та мін.

Двічі обстріляли позиції наших захисників із артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм у районі Лебединського. Із мінометів калібру 120 мм - поблизу села Водяне. Із гранатометів різних систем стріляли у районі населеного пункту Луганське. Із ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї – поблизу Новотошківського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гори, гори ясно" - показали феєрверк на складі боєприпасів бойовиків

Україна повезе до Гаагського суду докази обстрілу російськими бойовиками селища Золоте. Там зруйнували 6 житлових будинків, 4 господарські побудови та 2 транспортних засоби.

Зараз ви читаєте новину «Сили ООС жорстко помстилися бойовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі