вівторок, 05 березня 2019 08:18

Сили ООС помстилися бойовикам за смерть молодого розвідника

Сили ООС помстилися бойовикам за смерть молодого розвідника
Богдан Гаврилів загинув під артилерійським вогнем. Фото: novynarnia.com

Минулої доби на Донбасі загинув один боєць - Богдан Гаврилів із Калуша Івано-Франківської області.

20 квітня йому б виповнилося 20 років. Служив розвідником 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув під час ранкового кількагодинного артилерійського обстрілу позицій ЗСУ в районі Лебединського, отримавши важку мінно-вибухову травму.

За інформацією штабу операції Об'єднаних сил, за добу 4 березня бойовики 10 разів відкривали вогонь із забороненого озброєння.

"Ворог вів вогонь по українських захисниках із танків, артилерійських систем та мінометів, витративши 108 снарядів і мін калібрів 125, 122, 120 та 82 мм. Також противник обстрілював наші підрозділи з протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - ідеться у повідомленні.

Українські воїни відповідали на ворожі обстріли черговими вогневими засобами.

"За даними розвідки, 4 березня чотирьох окупантів знищено та одного поранено", - додали у штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі ліквідували терористку

За інформацією розвідки, посилення обстрілів позицій ЗС України з боку окупаційних військ на Донбасі пов'язане зі складанням заліків російських курсантів-артилеристів.

Зараз ви читаєте новину «Сили ООС помстилися бойовикам за смерть молодого розвідника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі