пʼятниця, 02 червня 2017 18:46

"Сегодня носишь Levi Strauss, а завтра ЛНР продашь" - в соцмережі висміяли вигляд Плотницького

Ватажок терористочного угруповання ЛНР Ігорь Плотницький постійно стає об'єктом насмішок користувачів соцмереж.

Цього разу його висміяли за футболку, в якій він з'явився на "засідання ради міністрів так званої Луганської народної республіки". Воно проходить щотижня в будівлі колишньої Луганської ОДА.

"Сегодня носишь Levi Strauss, а завтра ЛНР продашь", - пише на своїй сторінці у Facebook луганський журналіст Сергій Іванов.

Користувачів соцмереж розсмішив одяг Плотницького. Вони жорстоко висміяли ватажка луганських бойовиків і його любов з'являтися до "міністрів" у футболках.

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонери у червоних пілотках і галстуках - з'явилися фото святкування Дня піонерії у Луганську

Голова фейкової республіки ЛНР Ігор Плотницький розповів, кому готовий вручити незаконний паспорт поза чергою. "Ми почали видавати "паспорти" 2015-го, на відміну від ДНР. Сьогодні видали близько 50 тисяч "документів". Звичайно, після історичного рішення Володимира Путіна про визнання наших "паспортів" кількість заявок на їх видачу суттєво збільшилася, але наші потужності такі, що ми можемо видавати близько 200 паспортів на добу. Найближчим часом збільшимо темп у півтора-два рази", - стверджує терорист.

Зараз ви читаєте новину «"Сегодня носишь Levi Strauss, а завтра ЛНР продашь" - в соцмережі висміяли вигляд Плотницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі