субота, 24 червня 2017 13:07

СБУ оприлюднила висновки по звинуваченнях бійців "Айдару" в тероризмі

СБУ оприлюднила висновки по звинуваченнях бійців "Айдару" в тероризмі
Бійців "Айдару" звинувачували у тероризмі Фото: Еспресо.TV

СБУ не виявила фактів підтвердження обвинувачень у створенні терористичної організації бійцями батальйону "Айдар". Про це відомство повідомило 24 червня.

"Завершили перевірку можливої причетності окремих військовослужбовців "Айдару" до створення терористичної організації. Слідчі дії проведено на виконання ухвали Шевченківського райсуду Києва.

Отримані дані щодо бійців батальйону "Айдар", які діяли у складі злочинної групи і вчинили низку злочинів насильницького спрямування. Їх передали до Сватівського відділу поліції ГУНП у Луганській області, де вже розслідуються інші правопорушення, вчинені злочинною групою військовослужбовців "Айдару", - зазначили у Службі безпеки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваним у замаху на нардепа "світить" пожиттєве - СБУ

22 червня Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження через розбійні напади позафракційного депутата Сергія Мельничука та його батальйону "Айдар" у 2014 році у Новосвітлівці Луганського області.

Зараз ви читаєте новину «СБУ оприлюднила висновки по звинуваченнях бійців "Айдару" в тероризмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі